Головна Новини Світ Франція Франція успішно отримала дані з "чорних скриньок" літака МАУ, потерпілого крах в Ірані
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція успішно отримала дані з "чорних скриньок" літака МАУ, потерпілого крах в Ірані

Матеріали з записом аварії пасажирського Боїнга отримані міжнародними експертами

20 липня 2020, 19:55 comments1182
Поділіться публікацією:

Слідчі, які вивчають бортові самописці з українського літака авіакомпанії МАУ, збитого  ракетами Ірану 8 січня, відновили дані мовного самописця, який був переданий Тегераном Франції напередодні. Про це повідомляє агентство Deutche Welle.

Франція успішно отримала дані з "чорних скриньок" літака МАУ, потерпілого крах в Ірані

У французькому бюро розслідування та аналізу безпеки цивільної авіації не стали вдаватися в подробиці змісту аудіозаписи, на якому зафіксовані розмови і інші звуки в кабіні пілотів, передає агентство Reuters. За словами представника BEA, оприлюднення будь-якої додаткової інформації лежить в компетенції іранських слідчих органів, які ведуть розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через деякий час після авіакатастрофи пасажирського лайнера Міжнародних Авіаліній України над Тегераном, представник Ірану негайно прибув в Україну, щоб обговорити питання передачі бортових самописців, але фактичне їх отримання міжнародними експертами відбулося тільки в п'ятницю, 17 липня.

"Іранці вже тут. Що ми робимо з чорними ящиками? Це і є частиною наших переговорів. Це міністр інфраструктури та доріг, він є офіційним представником Ірану. Його головне завдання принести офіційні вибачення і визнання того, що сталося. Ми сподіваємося, що ми зможемо піти далі і обговоримо проблеми практичні, у тому числі передачу ящиків", — зазначав тодішній міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини