Головна Новини Світ Франція Пандемія в Європі: через дефіцит ліжкомісць Франція відправить частина пацієнтів з коронавірусом в Німеччину
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія в Європі: через дефіцит ліжкомісць Франція відправить частина пацієнтів з коронавірусом в Німеччину

Таким чином влада країни планує знизити навантаження на лікарні в регіоні

3 листопада 2020, 23:29
Поділіться публікацією:

Через дефіцит ліжкомісць в медичних установах через коронавірус з регіону Нор-Па-де-Кале на півночі Франції хворих COVID-19 будуть відправляти в Німеччину. Про це пише Le Figaro.

Пандемія в Європі: через дефіцит ліжкомісць Франція відправить частина пацієнтів з коронавірусом в Німеччину

Фото: STEPHANE MAHE / REUTERS

Таким чином влада країни планує знизити навантаження на лікарні в регіоні.

Відомо, що Франція є одним з лідерів по захворюваності коронавірусною інфекцією. Сьогодні в цій країні зафіксовано понад 1,46 млн випадків інфікування. Зауважимо, що практика транспортування хворих в інші країни була введена ще навесні цього року. Французьких пацієнтів з COVID-19 лікували в Німеччині, Австрії, Люксембурзі й Швейцарії.

Також стало відомо, що раніше Єврокомісія виділила 220 млн євро на оплату транспортування пацієнтів з коронавірусом між клініками країн-членів Європейського Союзу з метою зменшити тиск на лікарні в найбільш епіднебезпечних регіонах.


Раніше "Коментарі" писали про те, що пандемія коронавірусу почала виходити з-під контролю урядів багатьох європейських країн. Таку заяву зробив сьогодні, 2 листопада, під час брифінгу голова програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій Майкл Райан, який був опублікований на акаунті в Twitter Всесвітньої організації здоров'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини