Головна Новини Світ Франція Вандали спалили поліцейські машини коктейлями Молотова
commentss НОВИНИ Всі новини

Вандали спалили поліцейські машини коктейлями Молотова

Злочинці закидали поліцейську дільницю у Франції коктейлями Молотова

28 листопада 2020, 17:30
Поділіться публікацією:

Кілька снарядів були запущені в п'ятницю, 27 листопада, близько 22:00 у дворі поліцейської дільниці в м. Каора на південному заході Франції. Невідомі підпалили три машини, пише Le Figaro.

Вандали спалили поліцейські машини коктейлями Молотова

Фото: из открытых источников

"Як мінімум три коктейлі Молотова були кинуті з вулиці у двір відділення міліції. Приватний автомобіль був спалений дотла, а два поліцейські автомобілі були пошкоджені", — сказав регіональний секретар Alliance Police Nationale Філіп Лавен.

"На цей час немає ніяких претензій або чого-небудь, що могло б вказувати на мотив", — зазначив представник профспілки, додавши, що люди, які використовують такі методи не мають права вершити правосуддя.

Префектура повідомила у своїй заяві, що прокурор Каору доручив розслідування Департаменту громадської безпеки, який "рішуче засуджує цей напад".

Нагадаємо, через жорсткість карантину в країні відбуваються масові заворушення. Нещодавно Еммануель Макрон повідомив про закриття всіх гірськолижних курортів в країні, послідувавши за прикладом Німеччини. Крім того, багато французів влаштовують акти вандалізму на тлі погіршення відносин з ісламськими країнами, введення нового закону, який називають расистським, і посилення контролю всередині країни після недавніх терактів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що понад півтори тонни канабісу було вилучено недалеко від Діжона (Бургундія) в іспанській вантажівці. За словами поліції, злочинці "розіпхали по шухлядах" майже 2 тонни конопель, намагаючись непомітно перетнути з нею кордон. Це рекорд для місцевого контрольного пункту, попри часті спроби провести контрабанду через французький кордон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини