Головна Новини Світ Франція Вчителя у Франції обезголовив уродженець Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчителя у Франції обезголовив уродженець Москви

Французька поліція ще перевіряє інформацію

17 жовтня 2020, 08:29 comments1182
Поділіться публікацією:

Французька поліція повідомляє, що вдалося встановити особу застреленого чоловіка, який перед цим обезголовив вчителя недалеко від Парижа. За даними Telegram-каналу Baza ним виявився 18-річний Абдулак Анзор.

Вчителя у Франції обезголовив уродженець Москви

У свою чергу російське консульство підтвердило, що мова йде про уродженця Москви. Цю інформацію французька поліція ще перевіряє.

Нагадаємо, у Франції викладача історії та географії обезголовили за те, що той демонстрував учням карикатурні зображення на пророка Мухаммеда. Подія трапилася недалеко від Парижа, в місті Конфлан-Сент-Оноріон. Відомо, що на лінію порятунку надійшов дзвінок з проханням про прибуття правоохоронців на місце злочину. В одному з будинків міста поліцейські виявили обезголовлений труп, а також невідомого з кухонним ножем. При спробі втечі його застрелили. Відзначається, діяти по-іншому правоохоронці не могли, тому що на застреленого був надітий жилет з вибухівкою. За попередньою інформацією, поліція застрелила родича одного з учнів школи, де викладав обезголовлений учитель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини