Головна Новини Світ Німеччина Навальний показав в Instagram, як виглядає після коми (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний показав в Instagram, як виглядає після коми (фото)

Навальний розмістив на своїй сторінці зворушливий сімейний знімок і в жартівливій манері розповів про перші успіхи реабілітації

15 вересня 2020, 13:06
Поділіться публікацією:

Отруєний "Новачком" опозиційний політик з РФ Олексій Навальний опублікував в Instagram свій перший пост після того, як вийшов з коми. Політик розмістив на своїй сторінці зворушливий сімейний знімок і в жартівливій манері розповів про перші успіхи реабілітації в "Шаріте".

Навальний показав в Instagram, як виглядає після коми (фото)

"Привіт, це Навальний. Сумую за вами. Я все ще майже нічого не вмію, але ось вчора зміг цілий день дихати сам. Взагалі сам. Ніякої сторонньої допомоги, навіть найпростіший вентиль в горлі не використав. Дуже сподобалось. Дивовижний, недооцінений багатьма процес. Рекомендую", — підписав фото Олексій Навальний.

Навальний показав в Instagram, як виглядає після коми (фото) - фото 2

Нагадаємо, російський опозиціонер Олексій Навальний прийшов до тями після виходу з коми 7 вересня. Як повідомляють німецькі ЗМІ The Insider, Bellingcat та Der Spiegel, пацієнт клініки "Шаріте" відчуває себе краще, ніж припускали медики. Більш того, Навальний пам'ятає все, що відбувалося з ним аж до того моменту, як він втратив свідомість на борту літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини