Головна Новини Світ Німеччина Навальний залишив німецьку клініку "Шаріте"
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний залишив німецьку клініку "Шаріте"

В "Шаріте" політик пробув 32 дня, 24 з яких боровся за життя в реанімації

23 вересня 2020, 10:46
Поділіться публікацією:

Відомого російського опозиціонера Олексія Навального, якого 20 серпня отруїли речовиною з групи хімічної зброї "Новачок", виписали з німецької клініки "Шаріте". Про це повідомляє в Twitter прес-служба госпіталю.

Навальний залишив німецьку клініку "Шаріте"

У клініці кажуть, що стан Навального покращився і він був виписаний зі стаціонару 22 вересня. Також в повідомленні говориться, що в "Шаріте" політик пробув 32 дні, 24 з яких боровся за життя в реанімації. Наслідки отруєння лікарі прогнозувати не беруться, проте сподіваються, що пацієнт відновиться повністю.

Раніше ми повідомляли, що в Кремлі відреагували на заяву опозиціонера Олексія Навального про те, що після реабілітації в Німеччині він повернеться додому, в Росію. На питання журналістів про ситуацію з отруєнням політика відповідав прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Раніше Навальний, вийшовши з коми, заявив, що, попри замах, він повернеться в Росію і продовжить займатися політикою. На це представник Кремля відповів: мовляв, той росіянин, може в'їжджати-виїжджати, коли йому завгодно, і "якщо він поправить своє здоров'я, всі будуть цьому тільки раді". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини