Головна Новини Світ Німеччина Німеччина планує COVID-вакцинацію в цьому місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина планує COVID-вакцинацію в цьому місяці

Міністр охорони здоров'я ФРН Йенс Шпан підкреслив, що головним в цій кампанії по вакцинації, яку він назвав «величезним проектом, під час якого планується вакцинувати десятки мільйонів людей

2 грудня 2020, 02:50
Поділіться публікацією:

У цьому місяці влада Німеччини планують запустити вакцинацію населення від коронавірусної інфекції. Для цього йде повним ходом підготовка спеціалізованих центрів, пише "Укрінформ".

Німеччина планує COVID-вакцинацію в цьому місяці

Фото: з відкритих джерел

За словами міністра охорони здоров'я ФРН Йенса Шпана, йде повна підготовка до вакцинації населення. Перевіряються приміщення, як готові Центри для прийому великої кількості людей.

"Краще нехай 2-3 тижні центри будуть стояти порожніми, ніж вакцина буде, а ми будемо не готові почати", — заявив Шпан.

Як уточнив міністр, вони сподіваються, що в перші тижні може бути в наявності від 5 до 8 млн доз, але ситуація може змінюватися в бік збільшення.

Для того, щоб оперативно провести вакцинацію, крім підготовлених Центрів по всій країні, також будуть вакцинувати мобільні бригади. Міністр підкреслив, що вакцинувати будуть всіх бажаючих, без примусу. Німеччина планує використовувати кошти від AstraZeneca, Johnson & Johnson, Biologika, Moderna і BioNTech / Pfizer.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Німеччина звернеться до Європейського Союзу з проханням заборонити лижні тури до 10 січня, оскільки вони стали причиною декількох спалахів епідемій минулої зими.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини