Головна Новини Світ Німеччина Вбивство п'ятьох дітей в Німеччині: підозрюють матір
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство п'ятьох дітей в Німеччині: підозрюють матір

Найменшій дитині серед убитих було півтора року, найстаршому хлопчику - 8 років

4 вересня 2020, 08:57 comments1707
Поділіться публікацією:








П'ятьох дітей знайшли мертвими у квартирі німецького міста Золінген. У вбивстві підозрюють їхню матір, яка після того, що сталося намагалася накласти на себе руки і кинулася під поїзд. Подробиці страшного вбивства розповіло видання Solinger Tageblatt.

Вбивство п'ятьох дітей в Німеччині: підозрюють матір

Убивство дітей в Німеччині. Фото: Michael Schütz

Криваве масове вбивство сталося напередодні. У поліцію зателефонувала бабуся дітей, яка живе в сусідньому місті Менхенгладбах. Вона попросила перевірити житло її дочки. Коли поліцейські зайшли у квартиру, де жила 27-річна мати шістьох дітей, то були вражені побаченим — у приміщенні вони виявили п'ять трупів. Серед убитих були три дівчинки і два хлопчики. Наймолодшій з них лише півтора року. Найстаршому — 8 років.

Вижити вдалося лише одній дитині — 11-річному хлопцю. Його мати відправила до бабусі, після чого втекла з дому сама. Зараз жінка — головна підозрювана у справі, а її причетність до справи не викликає у правоохоронців сумнівів. Щоправда, чому вона так вчинила з власними дітьми, поки що з'ясувати не вдалося.

Сама мати після того, що сталося вирушила в Дюссельдорф. Там жінка кинулася під поїзд. Вона змогла вижити, оскільки опинилася між рейок. Зараз підозрювана в лікарні під вартою.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Ірані батько вбив 14-річну дочку за те, що вона втекла з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини