Головна Новини Світ Німеччина Влада Берліна заборонила демонстрації проти карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Берліна заборонила демонстрації проти карантину

Берлін не повинен стати ареною для шанувальників теорії змови і правих екстремістів, заявляє влада

26 серпня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

Влада Берліна заборонила демонстрації населення проти заходів, введених в країні для боротьби з коронавірусною інфекцією, які були заплановані на ці вихідні. Про це повідомляє агентство Reuters .

Влада Берліна заборонила демонстрації проти карантину

Источник: Татарам.ру

Так, міністр внутрішніх справ Берліна Андреас Гейзель заявив німецьким ЗМІ, що влада повинна вміти балансувати між правом на свободу зібрань і необхідністю захисту людей від інфекції.

Чиновник заявляє, що є всі підстави вважати, що організатори цього протесту, так само як і попередніх демонстрацій, спрямованих проти обмежень, введених для боротьби з пандемією коронавируса, свідомо порушать правила карантину, такі як носіння масок і підтримання соціальної дистанції.

Як відомо, 1 серпня на подібну демонстрацію в Берліні вийшли тисячі людей. Правоохоронці через гучномовці нагадували присутнім про вимоги влади носити маску і дотримуватися дистанції, проте протестуючі їх ігнорували.

"Така поведінка неприпустима. Держава не може бути поставленою в глухий кут. Якщо натовпи все ж зберуться, незважаючи на заборону, поліція втрутиться", — заявив сьогодні Гейзель, додавши, що не хоче, щоб Берлін став ареною для шанувальників теорії змови і правих екстремістів.

Раніше "Коментарі" повідомляли , що карантин в Україні продовжений ще на 2 місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини