Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон йде на самоізоляцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон йде на самоізоляцію

Пан Джонсон буде «слідувати правилам і самоізолюватись» на Даунінг-стріт

15 листопада 2020, 23:15 comments1630
Поділіться публікацією:

Борис Джонсон пішов на самоізоляцію після зустрічі з депутатом, у якого пізніше був виявлений COVID-19. Про це повідомляє SkyNews.

Борис Джонсон йде на самоізоляцію

Фото: из открытых источников

Представник прем'єр-міністра сказав, що Борис Джонсон самоізолюється, бо контактував з Лі Андерсоном, у якого був позитивний результат тесту. Пан Джонсон буде "слідувати правилам і самоізолюватись" на Даунінг-стріт, де він продовжить працювати", зазначив представник.

"У прем'єр-міністра все в порядку, у нього немає ніяких симптомів COVID-19", — додав представник.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що коронавірус не обійшов стороною перших осіб держави. Як відомо, не так давно перша леді України Олена Зеленська перенесла захворювання. COVID-19 заразилися Володимир Зеленський і голова Офісу президента Андрій Єрмак. Вони знаходяться в лікарні "Феофанія", де проходять лікування від коронавіруса. Там обладнали спеціальний кабінет, де президент проводить наради. Окремо наголошується, що Володимир Зеленський не зустрічається з членами сім'ї. Нагадаємо, що під час засідання 11 листопада, уряд України прийняв рішення про введення "карантину вихідного дня", який буде діяти з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини