Головна Новини Світ Великобританія Карантин набрид: тисячі британців вийшли на вулиці Лондона проти насильницьких заходів по ізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин набрид: тисячі британців вийшли на вулиці Лондона проти насильницьких заходів по ізоляції

До протестувальників приєдналися лікарі та співробітники освітньої сфери Лондона

30 серпня 2020, 10:22 comments1569
Поділіться публікацією:

У Лондоні проходить масовий мітинг проти насильного нав'язування заходів по ізоляції в зв'язку з тривалим карантином в країні. Про це повідомляє видання Daily Express .

Карантин набрид: тисячі британців вийшли на вулиці Лондона проти насильницьких заходів по ізоляції

За інформацією видання, люди просто втомилися від постійного обмеження їх свобод і прав на відвідування публічних місць і переміщенню по світу, також вони відзначили, що їм набридло носити захисні маски. До слова акція пройшла без них.

На протесті ніхто не дотримувався соціальну дистанцію, кільком людям були виписані штрафи. Однак це не злякало демонстрантів, які несли в руках плакати з написами проти вакцинації, коронавірусу і антиконституційних вимог влади.

Акція була запланована заздалегідь і в анонсі було зазначено, що з трибуни виступлять кращі медичні працівники і співробітники наукової галузі Британії. Крім того, серед учасників були і ті, хто вже переніс діагноз COVID-19 і прийшов розповісти, як небезпека вірусу штучно посилюють.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що строгий карантин введений в Британії з квітня, що торкнулося і прибувають в країну поданих Королівства .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини