Головна Новини Світ Великобританія Королева Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза

Колишній дворецький Грант Харролд програв суд проти Королівського двору

5 вересня 2020, 23:15 comments2448
Поділіться публікацією:

Королева виграла судову тяганину, щоб перешкодити колишньому дворецькому принца Чарльза зареєструвати торгову марку The Royal Butler (Королівський дворецький). Про це повідомляє Daily Record.

Королева Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза

Адвокати, що діяли від імені монарха, вжили заходів проти Гранта Харролда після того, як він спробував відкрити бізнес з навчання дворецькій службі і етикету, використовуючи цю назву.

Харролд, родом з Ейрдрі, Шотландія, працював з принцом Чарльзом з 2005 по 2011 рік і є постійним гостем в телешоу This Morning і Good Morning Britain, де він роздає поради з етикету.

Він подав заявку на реєстрацію товарного знака The Royal Butler і стверджував, що йому дали дозвіл використовувати таку назву високопоставлені члени Королівського двору в рамках врегулювання, коли він залишив свою роботу. Лорд Чемберлен, діючи від імені Королеви, подав заперечення проти цієї заяви.

Команда юристів монарха стверджувала, що Харролд вводив громадськість в оману, заявляючи, що у нього все ще є робота при Королівському дворі, і що у нього був дозвіл використовувати цю назву. Вони наполягали на тому, що ні монарх, ні кабінет міністрів не дали на це згоди.

Управління інтелектуальної власності Сполученого Королівства, яке розглядає суперечки про товарні знаки, винесло рішення на користь королеви і відхилило заявку колишнього дворецького. 42-річному Харрольду було наказано виплатити 2500 фунтів стерлінгів для покриття витрат Королівського двору у цій справі. Він сказав, що планує оскаржити це рішення.

Як повідомляло видання "Коментарі", Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини