Головна Новини Світ Великобританія Папуги зоопарку Британії жорстко лаяли відвідувачів: птахів довелося відселити
commentss НОВИНИ Всі новини

Папуги зоопарку Британії жорстко лаяли відвідувачів: птахів довелося відселити

Сірі африканські папуги безперервно лаяли відвідувачів матом на обраному ними мовою

30 вересня 2020, 22:37
Поділіться публікацією:

У Великобританії в парку дикої природи в Лінкольнширі п'ять папуг довелося прибрати з публічного показу після того, як вони почали лаятися відвідувачів. Про це повідомляє видання BBC .

Папуги зоопарку Британії жорстко лаяли відвідувачів: птахів довелося відселити

"П'ять папуг в парку дикої природи були вилучені з публічної демонстрації після того, як вони почали лаятися відвідувачів. Африканські сірі папуги були прийняті парком дикої природи Лінкольншир в Фріскіні в серпні і разом були поміщені в карантин. Однак після того, як їх переселили в основні вольєри на відкритому повітрі, птахи почали крекотати і лаятися на обраної ними мовою. Тепер їх перемістили в різні колонії подалі від ніжних вух", — повідомили в ЗМІ.

Відзначається, що птахи лаялися, коли прибули в парк, але працівники сподівалися, що коли їх винесуть на вулицю — вони перестануть це робити.

"Папуги лаялися, щоб викликати реакцію або їм відповіли, тому якщо люди були вражені або сміялися — це просто заохочує їх робити це ще більше. З п'яти папуг хто буде лаятися, а хтось сміятися, і це буде продовжуватися", — сказав керівник парку Стів Ніколас.

Зазначено, що деяких відвідувачів це веселило, але коли на вихідних в парк прийшли діти — папуг переселили. Працівники парку турбуються, щоб ці п'ять папуг не навчили нецензурній лайці інших 245, і хочуть, щоб вони навчилися новим словами від інших птахів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 2020 року Рада передбачила закон, який забороняє використовувати тварин в циркових виставах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини