Головна Новини Світ Великобританія У Британії шукають «випробувача ліжок» в елітних готелях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії шукають «випробувача ліжок» в елітних готелях

Кандидат отримає за роботу тисячу фунтів стерлінгів

18 листопада 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Кому б не хотілося спати в розкішних готелях на люксовій постільній білизні, та ще й отримувати за це гроші? Відповідь цілком очевидна. Та тільки отримати таку роботу зможуть не всі. Компанія Tielle Love Luxury якраз шукає тестувальника ліжок і пропонує вигідні умови.

У Британії шукають «випробувача ліжок» в елітних готелях

фото з відкритих джерел

Tielle Love Luxury — відомий британський виробник люксової білизни для п'ятизіркових готелів, відкрив вакансію мрії. Компанія шукає людину, яка згодна провести ніч в п'яти найкращих готелях країни, щоб оцінити якість постільної білизни. Всі витрати будуть оплачені замовником.

Переможець зможе взяти з собою в номер ще одну людину — товариша, члена сім'ї, другу половинку. А ще йому заплатять тисячу фунтів стерлінгів (понад 37 тис. гривень) готівкою.

Кандидату потрібно подати електронну заявку, яка є на офіційному сайті компанії. Переможця оберуть за допомогою генератора випадкових чисел. Умови роботи потрібно буде виконати протягом наступного року, попередньо обговоривши з компанією дати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що один з готелів на Мальдівських островах пропонує туристам "необмежене перебування в раю" протягом усього 2021 року всього за 30 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини