Головна Новини Світ Великобританія У Британії запустили перший потяг для ЛГБТ-подорожі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії запустили перший потяг для ЛГБТ-подорожі

Поїздка з Манчестера в Юстон сподобається усім, кого цікавить історія та особливості ЛГБТ-спільноти

28 серпня 2020, 02:37 comments1047
Поділіться публікацією:

Британський залізничний перевізник Avanti West Coast запустив поїзд, присвячений ЛГБТ-спільноті. 265-метровий потяг пофарбований у кольори веселки, що символізує права на вільну і різноманітну любов. Про це повідомляє видання    Daily Mail.

У Британії запустили перший потяг для ЛГБТ-подорожі

Так, в салоні поїзда, який прямує по  300-кілометровому маршруту "Юстон-Манчестер", розміщені картини ЛГБТ-художників, а керують складом також виключно представники сексуальних меншин. Протягом поїздки пасажири зможуть слухати цікаві тематичні історії, які будуть звучати через засоби бортового зв'язку. За бажання в тамбурі можна буде вибрати для себе книгу в декількох жанрах про ЛГБ, щоб читати її в дорозі. На кінцевій станції літературу потрібно повернути провіднику.

Крім того, керівництво компанії прийняло рішення про прикрасу поїзда ще кількома кольорами — чорним і коричневим (в підтримку темношкірого та азійського населення), а також рожевим, блакитним і білим (символ прапора трансгендерів).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що водій громадського транспорту в Лондоні відмовився виходити на маршрут, оскільки автобус став об'єктом для реклами гомосексуалізму і був обклеєний райдужною символікою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини