Головна Новини Світ Великобританія Великобританія дозволить поїздки за кордон: відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія дозволить поїздки за кордон: відома дата

Великобританія визначить список країн, в які можна буде їздити громадянам

28 червня 2020, 13:32 comments1058
Поділіться публікацією:

Все більше країн переходять до ослаблення карантину. Влада Великобританії дозволить своїм громадянам поїздки за кордон з 6 липня.

Великобританія дозволить поїздки за кордон: відома дата

Згідно з планами уряду, британцям дозволять відвідувати деякі країни без обов'язкового двотижневого карантину при поверненні додому.

Очікується, що поїздки будуть дозволені в Іспанію, Францію, Грецію, Італію, Нідерланди, Фінляндію, Бельгію, Туреччину, Німеччину та Норвегію. Португалія і Швеція продовжать залишатися під забороною.

Як зазначили в уряді Британії, таке послаблення обмежувальних заходів дозволить громадянам країни провести літній відпочинок на закордонних курортах. При цьому будуть враховуватися ризики нового спалаху захворюваності — країни розділять за принципом світлофора, де червоний означатиме високий рівень захворюваності. У зв'язку з цим, країни розділять за ступенем небезпеки. Доступ до "червоних" зон поки надаватися не буде.

Як повідомляв портал "Коментарі", за офіційною статистикою смертей від коронавіруса, у Великобританії померли трохи менше 40 тисяч чоловік. Про це повідомили у виданні Reuters з посиланням на власне дослідження статистичних даних про смертність у Великобританії. За даними видання, на 3 червня від коронавіруса у Великобританії померли 50 059 осіб. Офіційна статистика вказує цифру більш ніж на 20% менше — 39 728 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com/
comments

Обговорення


Новини