Головна Новини Світ Італія Лайк від Папи: Ватикан просить Instagram розібратися в інциденті
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайк від Папи: Ватикан просить Instagram розібратися в інциденті

За словами чиновників Ватикану, Папа Римський Франциск не веде соціальні мережі самостійно

20 листопада 2020, 19:59
Поділіться публікацією:

У Ватикані почали розслідувати інцидент , про який суспільство дізналося 13 листопада. Папа Римський Франциск оцінив відверту фотографію бразильської красуні Наталії Гаріботто в соціальній мережі Instagram. Дівчина була задоволена увагою понтифіка і відразу ж йому написала повідомлення. Через деякий час "лайк" від Папи зник. 

Лайк від Папи: Ватикан просить Instagram розібратися в інциденті

ФОТО: З відкритих джерел

Тепер чиновники Ватикану з'ясовують, як таке могло статися. За їх словами, сторінку Папи Римського ведуть певні співробітники, і тепер доведеться розбиратися, хто саме з них винен.

До слова, модель, чиє фото отримало "лайк" від релігійного діяча, була приємного здивована увагою Папи Римського, тому як вважає себе "релігійною людиною". Про це вона повідомила в своєму Twitter.

Папа Римський Франциск зареєструвався в популярній соціальній мережі в 2016 році, і з кожним днем кількість його підписників стрімко збільшується. Зараз він має більше семи мільйонів фоловерів з усього світу.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Папа Римський Франциск благословив новообраного президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини