Головна Новини Світ Близький Схід Боротьба за Нагірний Карабах: танкові бої потрапили на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба за Нагірний Карабах: танкові бої потрапили на відео

Бої між Азербайджаном і Вірменією в невизнаній республіці не вщухають з 27 вересня

29 вересня 2020, 09:57 comments2139
Поділіться публікацією:








Нові запеклі бої Вірменії та Азербайджану в Нагірному Карабасі потрапили на відео. Обидві країни заявили про знищення техніки супротивника. Кількість загиблих під час цих боїв сторони не уточнюють.

Боротьба за Нагірний Карабах: танкові бої потрапили на відео

Війна в Нагірному Карабасі. Фото: resonancedaily.com

Так в Міноборони Вірменії опублікували кадри танкової битви, передає "Sputnik Вірменія". Прес-секретар відомства Шушан Степанян стверджує, що вірменська армія змогла знищити десять одиниць бронетанкової техніки. Нібито сталося все під час наступу азербайджанських військ. Відсіч дала артилерія.


Разом з тим, Азербайджан стверджує, що саме вони дають відсіч військам Вірменії й зараз знищують танки противника за допомогою турецьких безпілотників Bayaraktar.


Конфлікт на території невизнаної республіки Нагірний Карабах загострився в неділю, 27 вересня. Азербайджан і Вірменія звинувачують одне одного в порушенні перемир'я і наступальних діях. Обидві країни ввели воєнний стан, а Вірменія ще й вирішила оголосити загальнонаціональну мобілізацію.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Білорусь готова стати посередником в мирних переговорах між Азербайджаном і Вірменією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини