Головна Новини Світ Близький Схід Іран зажадав від Інтерполу затримати Дональда Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран зажадав від Інтерполу затримати Дональда Трампа

Іран звинувачує Трампа у вбивстві генерала Сулеймані

29 червня 2020, 14:28 comments1123
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп є винуватцем смерті іранського генерала Касема Сулеймані. Представники судової системи Ірану заявили, що Інтерпол зобов'язаний оголосити в міжнародний розшук вищих чиновників США, в тому числі і президента Трампа. З такою заявою виступив прокурор Тегерана Алі Мерх.

Іран зажадав від Інтерполу затримати Дональда Трампа

"Були виявлені 36 представників США, включаючи Дональда Трампа, а також інших країн, які брали участь у вбивстві Касема Сулеймані", — цитує його агентство IRNA.

Прокурор додав, що судові власті країни видали розпорядження про притягнення до відповідальності зазначених осіб. Для них також необхідно оголосити червоний статус по лінії Інтерполу. На думку іранської сторони, "згадані люди звинувачуються у вбивстві і терористичної діяльності".

Як повідомляв портал "Коментарі", член парламенту Ірану Ахмад Хамзі запропонував заплатити за голову президента США Дональда Трампа 3 мільйони доларів, пише Isna News. За його словами, вони особисто заплатять таку суму тому, хто вб'є американського лідера і принесе його голову. Спікер також зазначив, що провина за катастрофу літака "МАУ" лежить на Штатах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.irna.ir/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини