Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль оголосив про надзвичайний стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль оголосив про надзвичайний стан

Уряд Ізраїлю заборонив жителям прикордонної зони не залишати будинки

27 липня 2020, 19:24
Поділіться публікацією:

Армія оборони Ізраїлю оголосила надзвичайний стан на північному кордоні з Ліваном, де стався великий ракетний обстріл. Про це повідомляє агентство Israelinfo.

Ізраїль оголосив про надзвичайний стан

За інформацією ЦАХАЛУ, в 15:31 прес-служба ЦАХАЛ повідомила про "інцидент у сфері безпеки" в районі гори Дов на кордоні з Ліваном. Зазначалося, що з боку Лівану бойовики "Хезболли" в бік ізраїльських військових випустили протитанкову ракету. При цьому були помічені не менше двох груп бойовиків: одна здійснила обстріл, друга прикривала її відхід.

Метою обстрілу, за різними даними, був танк або броньований автомобіль. Армія оборони Ізраїлю відкрила у відповідь вогонь з артилерійських знарядь. Деякі ЗМІ пишуть, що бойовики "Хезболли" використовували протитанковий комплекс "Корнет".

Місцевим жителям прикордонної зони заборонено залишати вдома.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірані стався вибух на електростанції. Як з'ясували рятувальники, причиною вибуху став знос трансформатора на електростанції в Ісламабаді. Після події в регіоні, який забезпечує електроенергією ця електростанція, дві години не було світла.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини