Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль продовжує жорсткий карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль продовжує жорсткий карантин

Ізраїльська влада продовжила карантин до 1 серпня

18 червня 2020, 09:22 comments1626
Поділіться публікацією:

Суворий карантин і пов'язані з ним обмеження триватимуть в Ізраїлі, як мінімум, до 1 серпня. Рішення прийняли депутати Кнесету. Таким чином  парламентарі продовжили карантин в країні ще на півтора місяця.

Ізраїль продовжує жорсткий карантин

Міністерство охорони здоров'я оголосило про відновлення роботи станцій тестування на коронавірус. Раніше ці станції були демонтовані.

"Ми сподіваємося, що скоро таких перевірочних пунктів з’явиться ще більше, і тут не буде черг. Ми перевіряємо не тільки тих, у кого є симптоми, але й тих, хто міг контактувати з хворими", — повідомив міністр охорони здоров'я Юлій Едельштейн.

Разом з кількістю тестів зростає і кількість хворих. Ізраїль демонструє негативну статистику по коронавирусу: якщо два тижні тому рівень захворюваності становив до 50 осіб на добу, то зараз цей показник сягає 300 осіб. Число пацієнтів, які знаходяться у важкому стані, близько 40.

Як повідомляв портал "Коментарі", розмови про новий спалах коронавірусу перестають бути просто розмовами. В Україні зафіксували новий антирекорд захворюваності. За даними Міністерства охорони здоров'я, за добу коронавірус COVID-19 підтвердили ще в 758 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини