Головна Новини Світ Близький Схід Мітинг в Тбілісі: тисячі людей оточили будівлю парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Мітинг в Тбілісі: тисячі людей оточили будівлю парламенту

Мітингувальники вимагають відставки голови ЦВК Грузії Тамари Жванії

14 листопада 2020, 18:35
Поділіться публікацією:

У Тбілісі біля будівлі парламенту проходить масова акція протесту за участю опозиційних партій. Люди вимагають проведення нових виборів. За даними "Ехо Кавказу", на мітингу знаходяться кілька тисяч чоловік.

Мітинг в Тбілісі: тисячі людей оточили будівлю парламенту

Фото: @LRZina

Мітингувальники вимагають відставки голови ЦВК Грузії Тамари Жванії і звільнення політичних в'язнів. Цей мітинг — четверта акція протесту після проведення виборів наприкінці жовтня. Відзначено, що в організації мітингу взяли участь більшість опозиційних партій.

Нагадаємо, 8 листопада "Коментарі" повідомляли, що Грузинська поліція обстріляла з водометів сотні демонстрантів, які зібралися в неділю біля Центральної виборчої комісії (ЦВК). Люди закликали опозицію до проведення повторних виборів через фальсифікації. Згідно з офіційними результатами, правляча партія "Грузинська мрія" набрала 48,23% голосів, а найбільша опозиційна партія, ЕНД, отримала 27,18%. Опозиція звинувачує правлячу партію і її прихильників в підкупі голосів, погрози на адресу виборців і спостерігачів, а також порушення в процесі підрахунку голосів. Лідери "Грузинської мрії" відкинули звинувачення.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини