Головна Новини Світ Близький Схід Нове випробування COVID-19: Ізраїль заявив про посилення карантину на необмежений термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове випробування COVID-19: Ізраїль заявив про посилення карантину на необмежений термін

Лише за тиждень в Ізраїлі підтвердилися більше 24 000 заражень коронавірусом

13 вересня 2020, 21:54
Поділіться публікацією:

Уряд Ізраїлю повертає жорсткий карантин у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом, який вступить в силу з 18 вересня. Про це повідомляє видання Newsru.co.il.

Нове випробування COVID-19: Ізраїль заявив про посилення карантину на необмежений термін

Згідно цим заходам, як мінімум на два тижні буде введена заборона громадянам відходити від будинку на більш ніж 500 метрів. Також заборонено збиратися на відкритому повітрі в групи більш ніж в 20 чоловік, в закритому просторі — не більше 10 осіб. Поки залишається під питанням можливість проводити демонстрації.

У період карантину громадським і приватним установам буде заборонено прийом відвідувачів, крім критичних об'єктів інфраструктури. На робочі місця дозволено виходити до 30% від колективу.

Кафе і ресторани працюватимуть виключно на винос. Також закриються навчальні заклади.

Через два тижні жорсткого карантину на два тижні буде введена система "суворого стримування", в рамках якої економічна діяльність буде обмежена до 50%.

За тиждень в Ізраїлі підтвердили понад 24 тисяч випадків коронавируса. Станом на 13 вересня з початку пандемії в країні захворіли 153 759 осіб. Активними хворими залишаються понад 38 тисяч пацієнтів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що деякі країни вже оголосили про другу хвилю пандемії на національному рівні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини