Головна Новини Світ Близький Схід У Вірменії люди масово потруїлися горілкою
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вірменії люди масово потруїлися горілкою

За два дні у Вірменії зафіксували 23 випадки отруєння неякісним алкоголем

2 вересня 2020, 08:11
Поділіться публікацією:

Відразу 23 людини отруїлися алкоголем у Вірменії. Майже половина з них померла в лікарні. Про це повідомила прес-секретар МОЗ Аліна Нікогосян, пише видання news.am.

У Вірменії люди масово потруїлися горілкою

Масове отруєння горілкою у Вірменії

Найбільше постраждалих зафіксували в Армавірській області. Люди пили горілку, яку купили в одному і тому ж місці. Це був фальсифікований алкоголь, який виявився небезпечним для життя. До його складу входив метиловий спирт, який вживати заборонено. З 17 осіб, які звернулися за допомогою до лікарів, вісьмох врятувати не вдалося.

Виробника горілки, яка стала причиною масового отруєння, вже затримали. Всього з небезпечної партії встигли продати близько 30 літрів алкоголю. Зараз слідчі шукають покупців.

Ще шість випадків отруєння неякісним алкоголем сталися в Єревані. Тут, як вдалося з'ясувати слідчим, постраждалі пили медичний спирт. Загинули три людини. Ще троє залишаються в лікарнях.

Всього на лікарняних ліжках зараз 11 пацієнтів з алкогольним отруєнням. Троє з них залишаються в дуже важкому стані. Двох навіть довелося підключити до апарату штучної вентиляції легенів. Ще одного пацієнта вже виписали з медичного центру "Вірменія".

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як вживання алкоголю може вплинути на стан шкіри людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини