Головна Новини Світ Близький Схід У зеленій зоні Багдада знову впала ракета
commentss НОВИНИ Всі новини

У зеленій зоні Багдада знову впала ракета

Серед людей постраждалих немає

30 серпня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Джерела в іракській поліції повідомили в суботу, що ракета "Катюша" впала в зеленій зоні Багдада. Постраждав житловий будинок, серед людей постраждалих немає. Про це пише Reuters.

У зеленій зоні Багдада знову впала ракета

Джерела повідомили, що з посольства США всередині зони, де знаходяться урядові будівлі та іноземні представництва, лунали сирени, а над ними парили вертольоти. Це була друга така атака на цьому тижні після того, як у четвер в Зеленій зоні впали три ракети, також без втрат.

Вашингтон звинувачує в таких атаках підтримувані Іраном групи бойовиків. Іран безпосередньо не коментував інциденти, але маловідомі групи, які, ймовірно, були пов'язані з ополченцями, пов'язаними з Іраном, заявили про деякі напади.

Ірак, який часто виявляється ареною насильства через напруженість між США і Іраном, намагається не бути втягнутим в якесь регіональні сутички.

Близький Схід був близький до повномасштабного конфлікту в січні після того, як в результаті удару американського безпілотника в аеропорту Багдада були вбиті іранський генерал Касем Сулеймані і глава воєнізованих формувань Іраку Абу Махді аль-Мухандіс.

Раніше "Коментарі" писали, що Іран відмовився виплачувати Україні компенсацію за збитий літак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини