Головна Новини Світ Близький Схід Уряд Вірменії оголосив у країні військовий стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Вірменії оголосив у країні військовий стан

Вірменія і Азербайджан звинувачують один одного в обстрілах

27 вересня 2020, 13:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, 27 вересня, між Вірменією та Азербайджаном знову загострився конфлікт, який призвів до жертв серед місцевого населення. Сторони звинувачують одна одну в обстрілі в районі Нагорний Карабах. У зв'язку з цим, прем'єр Вірменії Нікол Пашинян оголосив про рішення уряду ввести в країні воєнний стан. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Уряд Вірменії оголосив у країні військовий стан

REUTERS

"Рішенням уряду в Республіці Вірменія оголошується воєнний стан і загальна мобілізація. Рішення набуде чинності з моменту публікації. Особовий склад, приписаний до військ, закликаю з'явитися в територіальні військкомати ", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що МЗС Вірменії звинувачує Азербайджан у ракетних ударах, які були спрямовані на об'єкти інфраструктури та цивільні поселення. У свою чергу, азербайджанська сторона заявляє, що "контрнаступ" по всій лінії фронту почався для "припинення бойової активності збройних сил Вірменії".

Президент Нагорного Карабаху Араік Арутюнян також оголосив воєнний стан і загальну мобілізацію для осіб старше 18 років. Він заявив, що не хоче війни, але зобов'язаний захистити свою батьківщину і сім'ї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чиїх інтересах нові військові дії між Вірменією та Азербайджаном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини