Головна Новини Світ Решта світу Ізраїль під замком: коли туди можуть пустити українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль під замком: коли туди можуть пустити українців

В Ізраїль не будуть пускати навіть тих українців, які захочуть проїхати транзитом через країну

21 липня 2020, 10:37 comments1041
Поділіться публікацією:

Поки багато європейських країн відкривають кордони для туристів зі всього світу, Ізраїль, навпаки, вирішив продовжити заборону на в'їзд в країну. Потрапити туди, зокрема й українці, не зможуть, щонайменше, до 1 вересня. Про це пише видання Jerusalem Post, посилаючись на рішення Управління цивільної авіації країни.

Ізраїль під замком: коли туди можуть пустити українців

Фото: tripzaza.com

Ізраїль вирішив поки що не послаблювати карантин для іноземців і пускати в країну не будуть навіть тих, хто повинен проїхати через неї транзитом. Поки що потрапити туди зможуть лише громадяни Ізраїлю або ж ті, у кого є дозвіл на проживання. Туристам доведеться почекати до осені.

Щоправда, незабаром перелік тих, для кого відкриють кордони, можуть розширити. Але туристів в ньому все одно не буде. Влада хоче дозволити в'їзд для найближчих родичів ізраїльтян, а також іммігрантів, які збираються відсвяткувати весілля або народження дитини.

В Ізраїлі зараз стрімко росте кількість випадків коронавірусу. Два тижні тому в країні посилили карантин. Там закрили клуби, бари, готелі, басейни та спортзали. У синагогах одночасно можуть перебувати максимум по 19 осіб, в приміщенні ресторанів — по 20. Культурні та спортивні заходи дозволили проводити, але без вболівальників. З 9 мільйонів населення Ізраїлю коронавірус вже підхопили понад 50 тисяч осіб.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Чорногорія змінила правила для українських туристів і тепер потрапити на місцеві курорти стало простіше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини