Головна Новини Світ Решта світу Кім Чен Ин пояснив, навіщо створює ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин пояснив, навіщо створює ядерну зброю

Північна Корея не збирається відмовлятися від ядерної зброї

28 липня 2020, 09:01
Поділіться публікацією:

Кім Чен Ин пояснив розробку ядерної зброї. Вона знадобиться країні для самозахисту, впевнений північнокорейский лідер. Про це повідомляє видання ЦТАК, пише РБК. Мова Кім Чен Ина прозвучала на тлі переговорів між США і КНДР про потенційну відмову Північної Кореї від ядерної зброї.

Кім Чен Ин пояснив, навіщо створює ядерну зброю

Фото: bbc.com

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що ядерна зброя країни назавжди забезпечить її безпеку через "тиск високої інтенсивності і військові загроз з боку імперіалістичних і ворожих сил". За його словами, північнокорейське ядерне стримування направлене на самозахист.

Кім Чен Ин зазначив, що цей тиск змусив Північну Корею розробляти свою ядерну зброю, яке тепер допомагає країні захистити себе від зовнішніх загроз. Таким чином переговори між США і КНДР про денуклеаризацію зайшли в глухий кут. Очевидно, що Північна Корея відмовлятися від ядерної зброї не планує.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Північна Корея обзавелася новою ракетною субмариною. Новий підводний човен має на озброєнні відразу три балістичні ракети середньої дальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини