Головна Новини Світ Решта світу Міністерство оборони Вірменії повідомило про знищення їхнього штурмовика турецькою стороною
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністерство оборони Вірменії повідомило про знищення їхнього штурмовика турецькою стороною

Зі слів представниці вірменського Міністерства оборони, повітряне судно Туреччини було виявлено на глибині 60 км та висоті близько 8 кілометрів над Вірменією

29 вересня 2020, 19:39
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Вірменії повідомляє, що турецький винищувач у регіоні Нагірного Карабаху збив штурмовик вірменських ВВС. Про це повідомила речниця Міноборони Вірменії Шушан Степанян на сторінці відомства у Facebook.

Міністерство оборони Вірменії повідомило про знищення їхнього штурмовика турецькою стороною

Фото: jetphotos.com

"Сьогодні о 10:30 винищувач F-16, що належить турецьким військам, вилітівши з азербайджанського аеропорту  ′′Гяня′′,  у районі Нагірного Карабаху збив Су-25 вірменських ВВС. Пілот літака загинув", — йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що турецький літак здійснював повітряну підтримку артилерії Азербайджану, яка завдала ударів по районам Вардені, Вірменському Варденісу, Великому Масрику, Соткській області.

Водночас у Туреччині та Азербайджані цю інформацію спростовують. Так, Влада Туреччини розцінює це як пропагандистську прийом — передає Reuters.

"Твердження, що Туреччина збила вірменський винищувач, абсолютно не відповідає дійсності. Вірменія повинна піти з окупованих територій, а не вдаватися до дешевих пропагандистським хитрощів", — заявив речник адміністрації президента Туреччини Фахреттін Алтун

Нагадаємо, у неділю, 27 вересня на кордоні Азербайджану і Вірменії поновилися бойові дії. Обидві країни повідомляють про жертви і поранених в результаті обстрілу та звинувачують одна одну в ескалації конфлікту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини