Головна Новини Світ Решта світу Саакашвілі погодився стати прем’єром Грузії: відомі умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі погодився стати прем’єром Грузії: відомі умови

За словами Саакашвілі, вінпогодився зайняти пост не на повний термін, а «на стабілізаційний період, поки не вдасться подолати глибоку економічну кризу, в якій зараз перебуває Грузія»

7 вересня 2020, 23:02 comments1702
Поділіться публікацією:

Нинішній голова виконавчого комітету реформ України та експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі погодився стати прем'єр-міністром у разі перемоги опозиційної коаліції на парламентських виборах 31 жовтня. Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Саакашвілі погодився стати прем’єром Грузії: відомі умови

Фото : https://s0.rbk.ru

"Я дав згоду на пропозицію об'єднаної грузинської опозиції стати прем'єр-міністром після перемоги на парламентських виборах 31 жовтня", — йдеться в повідомленні.

При цьому Саакашвілі підкреслює, що погодився зайняти пост не на повний термін, а "на стабілізаційний період, поки нам не вдасться подолати глибоку економічну кризу, в якій зараз перебуває Грузія".

Він також підкреслив, що не уникає виконання обов’язків за посадою, яку займає в Україні.

"Ми готуємося до чергового засідання Нацради, на яке у нас є дуже важливий порядок денний. Ми запропонуємо на засіданні комплексні реформи надрокористування, підключення до електрики, судову реформу і реформу ДАБІ. Крім того, незабаром Парламент розгляне запропоновані нами раніше реформу митниці, введення податку на виведений капітал і реформу приватизації. Також я продовжую поїздки по Україні і працюю в штатному режимі".

Саакашвілі наголосив, що має дві батьківщини, і буде працювати на користь двох держав – України та Грузії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Саакашвілі зустрічався з колишнім главою Офісу президента і депутаткою зі "Слуги народу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини