Головна Новини Світ Решта світу Труна і зомбі з бензопилами: спосіб зняття стресу від коронавируса
commentss НОВИНИ Всі новини

Труна і зомбі з бензопилами: спосіб зняття стресу від коронавируса

За словами "автора" лікування, пандемія викликає стрес у багатьох людей і, можливо, деяким стане трохи легше, якщо дати їм "гарненько прокричатися"

26 серпня 2020, 00:08
Поділіться публікацією:

В Японії зомбі лікують людей від стресу на тлі поширення COVID-19. Про такий альтернативний метод лікування розхитаних нервів повідомляє Reuters .

Труна і зомбі з бензопилами: спосіб зняття стресу від коронавируса

Джерело: Pinterest

Японська театральна трупа в Токіо придумала альтернативний спосіб зняття стресу і можливості відволіктися від пандемії коронавируса. Охочим пропонують провести 15 хвилин в прозорій труні, поки навколо них "зомбі" з бензопилами будуть розповідати страшні історії.

Такий метод антистресової терапії придумала продюсерська компанія Kowagarasetai. Її координатор Кента Івана стверджує, що таким чином намагається знайти роботу для акторів, які позбулися заробітку в умовах пандемії.

За словами Івана, пандемія викликає стрес у багатьох людей і, можливо, деяким стане трохи легше, якщо дати їм "гарненько прокричали".

Ціна подібного "сеансу" — 800 ієн або 206 гривень за курсом Національного банку України.

Раніше видання "Коментарі", повідомляли про те, що у Школі Санти показали уніформу для зустрічі Різдва в умовах карантину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини