Головна Новини Світ Решта світу Туреччина змінює правила для пасажирів з ручною поклажею в літаках
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина змінює правила для пасажирів з ручною поклажею в літаках

У Туреччині хочуть звести до мінімуму контакти пасажирів з бортпровідниками і один з одним

13 серпня 2020, 03:35 comments1406
Поділіться публікацією:

Туреччина змінює правила перевезення ручної поклажі в усіх літаках, які прибувають в країну. Тепер пасажирам дозволять з собою брати мінімум речей. Про це пише ТАСС, посилаючись на циркуляр Головної дирекції цивільної авіації Туреччини.

Туреччина змінює правила для пасажирів з ручною поклажею в літаках

Посадка в літак. Фото: currenttime.tv

Обмеження в літаках, що летять до Туреччини, вводять, щоб мінімізувати ризик зараження коронавірусом. Авіавлада країни, зокрема, хоче звести до мінімуму кількість контактів між пасажирами і бортпровідниками, а також забезпечити соціальну дистанцію між ними під час посадки і висадки. Бортпровідники повинні торкатися до речей пасажирів якомога рідше.

Тепер в салон літака з собою можна взяти: жіночу сумочку або чоловічий портфель, ноутбук в чохлі або спеціальній сумці, дитячі сумки, сувеніри, які пасажири купили в комерційній зоні аеропорту. Також дозволять пронести в ручній поклажі музичні інструменти та фототехніку, сумку дипломатичного кур'єра, золото і дорогоцінні камені.

До пасажирів з рюкзаками будуть придивлятися уважніше. У ручну поклажу дозволять брати тільки ті рюкзаки, які за розміром не перевищують жіночу сумку.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, яка ситуація з коронавірусом на турецьких курортах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини