Головна Новини Світ Решта світу У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги

Про будь-яке насильницьке вирішення цієї ситуації не може бути й мови, адже в будівлі знаходиться 19 осіб

21 жовтня 2020, 19:46
Поділіться публікацією:

У Грузії відбулося захоплення заручників. Про це повідомляє прес-служба МВС країни.

У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги

Відомо, що сьогодні вдень в одному з банків міста Зугдіді, невідомий чоловік, погрожуючи зброєю, а також зробивши декілька пострілів в повітря, захопив в заручники 19 відвідувачів і працівників фінансової установи. Співробітник банку встиг натиснути на кнопку тривоги, після чого на місце приїхали правоохоронці, які миттєво оточили територію навколо банку і почали переговори. Також відомо, що на цей час поліцією порушено кримінальне розслідування.

"За фактом події порушено розслідування за статтями "Розбій", "Протиправне придбання, зберігання і носіння вогнепальної зброї", а також "Захоплення в якості заручника", — йдеться в повідомленні.

На цю мить відомо, що злочинець висунув правоохоронцям вимоги у вигляді півмільйона доларів США, а також транспорт, на якому він зможе сховатися — вертоліт або автомобіль. Представники "Громадського телебачення Грузії" змогли поговорити з одним із заручників. За його словами, зловмисник дав правоохоронцям два години для прибуття перемовника без зброї.

"Потрібна гарантія безпеки й безпечний вихід звідси... Він просить виїхати на вертольоті або машині з заручниками. Були розмови, але поки що понад годину ми тут і, попри численні прохання, ніхто не прийшов. Йому обіцяли приїхати. Коли, поки невідомо", — сказав заручник Іраклій Кварацхелія.

У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги - фото 2
У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги - фото 3
У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги - фото 4
У Грузії відбулося захоплення заручників: зловмисник озвучив свої вимоги - фото 5

Оновлено: близько 21.30 за Київським часом спецоперація в Зугдіді завершена. Правоохоронці затримали озброєного грабіжника — його вивели з будівлі банку з піднятими руками.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Національна поліція Київської області не допустила викрадення дитини української блогера-телеведучої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини