Головна Новини Світ Решта світу У Лівіїї зазнав аварії вертоліт з російськими "Вагнерівцями"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лівіїї зазнав аварії вертоліт з російськими "Вагнерівцями"

Про жертви авіакатастрофи поки нічого не відомо

23 вересня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

У Лівії, в районі міста Сукна розбився вертоліт з найманцями російської приватної військової компанії "Вагнер". Про це повідомляє турецьке агентство "Anadolu-Agency" з посиланням на прес-службу Командування спільними операціями урядових сил по Сирта і Джуфра.

У Лівіїї зазнав аварії вертоліт з російськими "Вагнерівцями"

Джерело: Репортер

За словами генерал Абдулхаді Дирах, авіакатастрофа сталася сьогодні, 23 вересня, о 8 ранку за місцевим часом поблизу військової бази Аль-Джуфра.

Ані про деталі аварії вертольота, ані про жертви на даний момент нічого не повідомляється, але відомо, що при зіткненні з землею на борту повітряного судна вибухнули боєприпаси.

Відомо, що ПВК "Вагнера" в травні цього року направила до 1200 своїх найманців у Лівії для допомоги Лівійській національній армії (ЛНА) під командуванням фельдмаршала Халіфи Хафтара. Про це на початку вересня повідомив Комітет експертів ООН з нагляду за дотриманням санкцій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що президент Росії Володимир Путін знайшов "логічне" пояснення, чому російське формування ПВК "Вагнер" знаходилося на території Білорусі з подальшим розсекреченням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини