Головна Новини Світ Решта світу У Перу виходили хвору коронавірусом недоношену дитину - за словами медиків, він став символом надії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу виходили хвору коронавірусом недоношену дитину - за словами медиків, він став символом надії

Тепер і мама, і малюк абсолютно здорові

31 жовтня 2020, 00:48
Поділіться публікацією:
















Глибоко недоношену дитину, інфіковану коронавірусом, вдалося виходити медикам Перу. Про це повідомляє телеканал NTD.

У Перу виходили хвору коронавірусом недоношену дитину - за словами медиків, він став символом надії

Відомо, що хлопчик народився на 23 тижні вагітності у зараженої COVID-19 молодої жінки. Вага при народженні малюка становив всього 580 грамів.

Хорхіто, так назвали дитину батьки, з'явився на світ на початку літа. На той момент в Перу бушувала епідемія коронавірусу. Кілька місяців свого життя він провів в реанімації під цілодобовим наглядом лікарів. Потім ще два місяці тривала реабілітація.

Відомо, що Перу — країна, яка найбільш постраждала від коронавірусу. На сьогоднішній день Міністерство охорони здоров'я зафіксувало майже 1 млн хворих. Водночас влада країни підкреслюють, що зараз епідемія йде на спад.


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що епідеміологи Росії порівняли епідемію коронавірусу з "іспанкою", яка, за деякими даними, з 1918 по 1920 року забрала життя до 100 млн осіб. Вчені вважають, що розвиток пандемії COVID-19 схожий з епідемією іспанського грипу і триватиме ще мінімум півтора року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини