Головна Новини Світ Решта світу У Саудівській Аравії стався вибух на церемонії з дипломатами ЄС, є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Саудівській Аравії стався вибух на церемонії з дипломатами ЄС, є постраждалі

На церемонії були представники Великобританії, Франції й Німеччини

11 листопада 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

В результаті вибуху були поранені щонайменше двоє людей під час нападу на немусульманське кладовище в Джидді (Саудівська Аравія) в середу під час церемонії, організованої французьким консульством з нагоди Дня пам'яті, заявили французькі офіцери, повідомляє New York Times.

У Саудівській Аравії стався вибух на церемонії з дипломатами ЄС, є постраждалі

Фото: New York Times

Наталі Гуле, французький сенатор і член парламентської групи дружби між Францією та країнами Перської затоки, заявила, що на кладовищі, мабуть, була кинута бомба. За її словами, є двоє поранених. Консул Франції в Джидді, французькі емігранти й офіцери з інших країн, а також представники Великобританії й Німеччини були серед тих, хто був присутній на церемонії. Однак Гуле заявила, що не може повідомити подробиць про поранених.

Нагадаємо, в кінці жовтня громадянин Саудівської Аравії поранив охоронця під час нападу з ножем на французьке консульство в Джидді.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ісламістські бойовики обезголовили понад 50 людей перед тим, як розчленувати їх тіла в ході нападу в Мозамбік. Злочинці також викрали кілька жінок, як повідомляють ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини