Головна Новини Світ Решта світу Влада Грузії не сприймають всерйоз прем'єрські амбіції Саакашвілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Грузії не сприймають всерйоз прем'єрські амбіції Саакашвілі

Віце-прем'єр Грузії підкреслила, що в грузинській в'язниці Саакашвілі буде забезпечений найкращими умовами, втім, як всі ув'язнені країни

9 вересня 2020, 23:55
Поділіться публікацією:

Грузинська чинна влада не сприймає амбіцій Саакашвілі з приводу майбутнього прем'єрства в Грузії. Так, віце-прем'єр Грузії, Теа Цулукіані заявила, що екс-президент країни Міхеїл Саакашвілі буде затриманий на кордоні, якщо прибуде до Грузії. Про це вона повідомила у вівторок, 8 вересня, під час інтерв'ю грузинській телекомпанії "Руставі-2".

Влада Грузії не сприймають всерйоз прем'єрські амбіції Саакашвілі

Фото: Іван Коваленко / Коммерсантъ

При цьому Цулукіані підкреслила, що в грузинській в'язниці Саакашвілі буде забезпечений найкращим харчуванням, як і інші ув'язнені країни.

"Сьогоднішня грузинська в'язниця управляється за найвищими міжнародними стандартами. У нього буде найкраща їжа. У листопаді було заборонено навіть використовувати заморожене м'ясо, і ми годуємо ув'язнених свіжим м'ясом і сезонними фруктами і розробили кілька типів меню", — підкреслює чиновник.

За її словами, в грузинській пенітенціарній системі все засуджені отримують рівні умови, незалежно від того, хто вони.

"Кажу це чесно, для нас всі ув'язнені однакові", — зазначила віце-прем'єр Грузії.

Також вона заявила, що Саакашвілі не зможе викликати хвилювання в Грузії, незалежно від того, знаходиться він на волі або у в'язниці, оскільки діюча політична влада в державі досить сильна.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали, що Міхеїл Саакашвілі погодився в разі перемоги опозиції на парламентських виборах 31 жовтня зайняти посаду прем'єр-міністра Грузії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини