Головна Новини Світ Росія Якщо не проголосуєте, відключимо.. воду: в Росії депутат "пролетів" на виборах і помстився виборцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо не проголосуєте, відключимо.. воду: в Росії депутат "пролетів" на виборах і помстився виборцям

Депутат від партії "Єдина Росія" відключив водоколонку від електропостачання, що повністю відрізало людей від артезіанських джерел

22 вересня 2020, 16:23
Поділіться публікацією:

У Челябінській області депутат від партії "Єдина Росія"  Володимир Курилов після того, як на виборах 13 вересня програв на виборах своєму конкуренту, розпорядився відключити водоколонку загального користування від електрики. Це цілком відрізало можливість для жителів набирати чисту воду для харчових потреб.

Якщо не проголосуєте, відключимо.. воду: в Росії депутат "пролетів" на виборах і помстився виборцям

Відзначається, що саме Курилов відкривав цю водоколонку після її ремонту і механізації підкачки води. Тепер новий депутат, який переміг на окрузі, Лев Жівайкін вживав заходів щодо відновлення потужностей на цей об'єкт, але поки безуспішно: власник колонки — старий друг екс-депутата.

Багато жителів селища розводять руками: для них такий вчинок Курилова здається більш ніж дивним.

"Що нам тепер робити? Ми так звикли використовувати цю колонку, вона постійно користувалася попитом. Але ми і подумати не могли, що чиста вода — плата за наші голоси на виборах", — зазначає розгублена мешканка Троїцька.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк заявив про політичні амбіції .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини