Головна Новини Світ Росія Ані Скабеєва, ані навіть Соловйов: стало відомо, хто з російських пропагандистів найбільше заробляє
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Скабеєва, ані навіть Соловйов: стало відомо, хто з російських пропагандистів найбільше заробляє

Співведучий передачі "Час покаже" Артем Шейнін заробляє 100 млн рублів на рік

24 вересня 2020, 16:02
Поділіться публікацією:
Телеведучий передачі "Час покаже" на Першому каналі Росії Артем Шейнін виявився найбільш високооплачуваним кремлівським пропагандистом, передає видання The Insider.

Так, згідно з даними джерела, Шейнін заробляє 100 млн рублів на рік. Це на чверть більше, ніж отримують його колеги, які посіли друге і третє місця рейтингу —   головний редактор каналу RT Маргарита Сімоньян і її чоловік, ведучий програми  "Міжнародна Пилорама" на НТВ Тигран Кеосаян. Повідомляється, що сімейна пара отримує 150 млн рублів на рік на двох.

Четверте місце в рейтингу займає знаменитий Володимир Соловйов — як стверджується в публікації, за рік він заробляє  понад 50 млн рублів. Ця сума розраховується з урахуванням надходжень від особистої фірми журналіста "СВ Консалтинг", яка отримує сотні мільйонів рублів від Ощадбанку.

Зауважимо, що жоден із зазначених персонажів не прокоментував дану інформацію в пресі та ніяк її не спростували.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російського президента Володимира Путіна висунули на Нобелівську премію миру.


Ані Скабеєва, ані навіть Соловйов: стало відомо, хто з російських пропагандистів найбільше заробляє



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини