Головна Новини Світ Росія Єфремов розплакався в суді і його відправили під домашній арешт
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремов розплакався в суді і його відправили під домашній арешт

Російський актор Михайло Єфремов вирушив під домашній арешт в якості запобіжного заходу за водіння у п'яному вигляді, що призвело до великого ДТП з жертвами

9 червня 2020, 22:14 comments1740
Поділіться публікацією:

Сьогодні Таганський суд Москви, почавши розгляд справи за фактом ДТП, учасником якого став народний артист Росії Михайло Єфремов, відправив останнього під домашній арешт. Про це передає видання "Известия" прямо з залу засідання.

Єфремов розплакався в суді і його відправили під домашній арешт

Зазначається, що таким чином суд задовольнив клопотання слідчого, а ось адвокат Єфремова просив для свого підзахисного, який звинувачується у водінні автомобіля в стані сильного алкогольного сп'яніння і зовсім захід, не пов'язаний з арештом.

"У мого підзахисного виявлені ішемічні проблеми з серцем. Обмеження руху можуть загострити це захворювання", — позначив свою позицію адвокат.

Родичі Єфремова на засіданні не були присутні.

Сам актор. перебуваючи в металевій клітці, вів себе розгублено і навіть розплакався.

"Це все жахливо, що сталося. Зі слідством ми поговорили, я згоден на домашній арешт", — позначив підозрюваний у створенні дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до загибелі людини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії закликали забрати у Михайла Єфремова звання народного артиста у зв'язку з резонансним ДТП, що він спровокував, будучи п'яним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини