Головна Новини Світ Росія Єфремов вперше висловився в суді про свою "вину" в резонансній аварії в центрі Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремов вперше висловився в суді про свою "вину" в резонансній аварії в центрі Москви

Актор заявив, що винен у пияцтві

1 вересня 2020, 12:23
Поділіться публікацією:

Михайло Єфремов — російський актор театру і кіно, якому загрожує до 12 років в'язниці за смертельне ДТП в центрі Москви — вперше заговорив в суді. Артист заявив про те, що він не є винуватцем аварії, а вину раніше визнав через тиск громадськості. Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

Єфремов вперше висловився в суді про свою "вину" в резонансній аварії в центрі Москви

"Знаєте, коли похмілля, стан нервовий такий. Потім, коли з кожної праски тобі кажуть, що ти винен, починаєш вірити. Відео з місця ДТП показали, де я кажу, що був за кермом — воно змонтоване, це говорить професійний звукорежисер, моя дружина. По губах можна прочитати, що я говорю протилежне. Я не винен у ДТП", — заявив в суді актор, додавши, що винен лише в пияцтві.

Тоді, 8 червня, в результаті аварії за участю Єфремова загинув інший водій, травми якого виявилися не сумісні з життям.

Нагадаємо, адвокат Єфремова Ельман Пашаєв назвав журналістку телеканал "Life" дівчиною "з низьким соціальним статусом". За даними джерела, причиною перестрілки стали сюжети, які раніше виходили на даному телеканалі та на інших ресурсах. Відповідно до загальноприйнятої версії, Єфремов змінив лінію поведінки через рекомендації свого адвоката, який наполіг захистити себе перед законом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини