Головна Новини Світ Росія Єфремова привезли до суду після інсульту з "таємним" діагнозом (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Єфремова привезли до суду після інсульту з "таємним" діагнозом (відео)

Під час сьогоднішнього розгляду справи Михайла Єфремова стало відомо, від чого помер другий учасник аварії Сергій Захаров

18 серпня 2020, 15:16
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Москві відбулося судове засідання у справі про смертельне ДТП за участю актора Михайла Єфремова. Артиста, який переніс інсульт і зараз перебуває вдома під домашнім арештом, привезли на засідання співробітники ФСВП. Про це пише "РБК".

Єфремова привезли до суду після інсульту з "таємним" діагнозом (відео)

Під час розгляду справи суддя не стала розголошувати діагноз Єфремова, пославшись на лікарську таємницю, проте заявила, що в засіданні він брати участь може. Також під час сьогоднішнього розгляду стало відомо, від чого помер другий учасник аварії Сергій Захаров. Головні причини — це емболія судин, травматичний шок і крововтрата.

Нагадаємо, що всупереч відеозапису, Єфремов не визнає своєї провини. Тим часом син загиблого подав позов до суду про компенсацію в розмірі 6,5 млн руб.

Нагадаємо, російського актора Михайла Єфремова, який став учасником смертельного ДТП в центрі Москви, виписали з лікарні після інсульту. Зараз артист перебуває під домашнім арештом, а його адвокат Ельман Пашаєв в суді буде доводити, що Єфремову потрібно виходити на вулицю на прогулянки. Друзі артиста розповіли виданню, що Єфремов зараз "гуляє" по ночах: широко відкриває вікно у своїй кімнаті та дихає повітрям, коли стемніє, щоб не привертати увагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини