Головна Новини Світ Росія ЄС продовжив дію санкцій проти Росії через анексію Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС продовжив дію санкцій проти Росії через анексію Криму

ЄС розширить санкційний список, додавши туди людей і організації, які брали участь у будівництві Керченського моста

9 вересня 2020, 12:36
Поділіться публікацією:

Посли Європейського союзу проголосували за продовження санкцій відносно Російської Федерації через анексію українського півострова Крим. Санкції продовжили ще на 6 місяців. Про це повідомляє кореспондент "Радіо Свобода" в Брюсселі Рікард Йозвяк.

ЄС продовжив дію санкцій проти Росії через анексію Криму

Журналіст повідомив у своєму Twitter, що серед тих, на кого поширюється дія санкцій ЄС, знаходяться 175 осіб і 44 організації. Вони не зможуть отримати візи в ЄС, також залишаються замороженим їх активи в країнах Євросоюзу. Крім того, найближчим часом до списку санкцій додадуть ще 15 осіб і кілька організацій, причетних до будівництва Керченського мосту.

Нагадаємо, під санкції Росії потрапили ще більш як 40 українців, включаючи п'ятого президента України Петра Порошенка, ексглаву партії "Голос" Святослава Вакарчука, віцепрем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгу Стефанишину, ряд нардепів. "Коментарі" розібралися з експертами, чому санкції проти того ж Порошенка введено лише зараз, чому в списку санкцій не виявилося представників "Слуги народу" і з розрахунком на що РФ робить такий крок незадовго до наших місцевих виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини