Головна Новини Світ Росія Євросоюз ввів нові санкції проти Росії через отруєння Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз ввів нові санкції проти Росії через отруєння Навального

Санкції стосуються в'їзду на територію ЄС і активів

15 жовтня 2020, 14:02
Поділіться публікацією:

Європейський союз ввів новий пакет санкцій щодо російських чиновників і організація. Причиною такого рішення стало отруєння опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомляється в Офіційному віснику ЄС .

Євросоюз ввів нові санкції проти Росії через отруєння Навального

Так, санкції будуть застосовані в відношення 6 чиновників: директора Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії Олександра Бортнікова, заступника глави Адміністрації президента Росії Сергія Кирієнка, голови управління Кремля щодо внутрішньої політики Андрія Ярина, уповноваженого представника Володимира Путіна в Сибіру Сергія Меняйло, а також в відношення двох заступників міністра оборони Олексія Криворучко і Павла Попова.

Також в Євросоюзі вирішили ввести санкції проти Державного науково-дослідного інституту органічної хімії і технологій.

Відзначається, що санкції передбачають заборону на в'їзд до країн ЄС, а також будуть заморожені всі активи перерахованих вище чиновників на території Євросоюзу.

Нагадаємо, Російська Федерація прийняла рішення зняти санкції з двох українських підприємств. У Москві сподіваються, що українська сторона зробить аналогічні кроки по відношенню до російських компаній, які були порушені санкціями. З такою заявою на нараді з членами уряду виступив президент Росії Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини