Головна Новини Світ Росія МОЗ РФ анонсував надходження вакцини проти коронавірусу в цивільний оборот
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ РФ анонсував надходження вакцини проти коронавірусу в цивільний оборот

За словами міністра охорони здоров'я РФ, вакцину в рамках третьої фази досліджень почали поставляти до лікувальних закладів

28 серпня 2020, 00:00
Поділіться публікацією:

Перша російська вакцина від коронавірусу виробництва Інституту Гамалії Sputnik V починає надходити в лікарні — повідомляє Інтерфакс, посилаючись на повідомлення міністра охорони здоров'я РФ Михайла Мурашко.

МОЗ РФ анонсував надходження вакцини проти коронавірусу в цивільний оборот

Фото: Катерина Москвич, джерело: ТАСС

"У нас сьогодні з'явилося гідне зброю — це вакцина, і зараз вона вже починає надходити до цивільного обороту", — заявив Мурашко під час загальноросійської акції "Ми разом" 27 серпня.

Також, глава російського міністерства охорони здоров'я повідомив, що вакцину в рамках третьої фази досліджень почали поставляти до лікувальних закладів.

Раніше стало відомо, що мер Москви запропонував жителям російської столиці старше 18 років без проблем зі здоров'ям взяти участь в попередніх дослідженнях вакцини від COVID-19. Влада Москви очікуює, що загальна кількість учасників становитиме близько 40 тис. осіб.

Тим часом, Мурашко зазначив, що російська вакцина створювалася, в тому числі, за рахунок добровільних пожертвувань. "У розробку вакцини також надходили добровільні пожертвування, щоб і обладнання додаткове придбати, і, в тому числі, для клінічних досліджень, для виробництва", — сказав російський міністр.

Також чиновник навів статистику захворюваності коронавірусів в Росії. За його словами, більше 80 тис. осіб ще перебувають у лікарнях.

Раніше "Коментарі" писали про те, що США не визнають результатів випробувань російської вакцини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини