Головна Новини Світ Росія "На зло бабусі відморожують вуха": у Путіна обурилися навчанню в Україні українською мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

"На зло бабусі відморожують вуха": у Путіна обурилися навчанню в Україні українською мовою

У жовтні 2019 року міністр освіти прийняв рішення, що з 1 вересня 2020 року всі російськомовні школи переходять на українську

31 серпня 2020, 15:21 comments2287
Поділіться публікацією:

У Кремлі незадоволені тим, що завтра, 1 вересня, всі українські школи перейдуть на державну мову навчання, виключивши російську. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише ТАСС.

"На зло бабусі відморожують вуха": у Путіна обурилися навчанню в Україні українською мовою

За словами представника Кремля, влада України "на зло бабусі відморожує вуха", переводячи всі школи на українську і нібито позбавляючи російськомовне населення альтернативи. Варто нагадати, що закон про українську мову набрав чинності рік тому. А в жовтні 2019 року міністр освіти прийняв рішення, що з 1 вересня 2020 року всі російськомовні школи переходять на українську.

Нагадаємо, в Кремлі висловилися про важке отруєння, в результаті якого опозиційний політик Олексій Навальний впав в природну кому. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков каже, що, якщо буде потрібно, вони допоможуть з евакуацією Навального за кордон і бажають йому швидкого одужання. За словами Пєскова, Путіну окремо не доповідали про те, що сталося з російським політиком: він дізнався про цей випадок із преси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини