Головна Новини Світ Росія Навальний опублікував перший пост після отруєння: що відомо про стан його здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний опублікував перший пост після отруєння: що відомо про стан його здоров'я

Олексій Навальний розповів про своє самопочуття в Instagram

19 вересня 2020, 13:34
Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який проходить лікування в Німеччині після отруєння, розповів, як проходить його лікування, а також про своє самопочуття.

Навальний опублікував перший пост після отруєння: що відомо про стан його здоров'я

Так, політик розповів, що зараз відчуває себе краще, але до повного відновлення йому ще далеко. Навальний зазначив, що йому все ще важко тримати в руках телефон, і він не може налити собі в склянку води. У той же час своїм досягненням він назвав те, що може самостійно пройти по сходах.

Навальний також поділився, що недавно не впізнавав людей і не міг розмовляти.

"Щоранку до мене приходив доктор і говорив: Олексій, я приніс дошку, давайте придумаємо, яке на ній написати слово. Це призводило мене в розпач, бо хоч я вже і розумів в цілому, що хоче доктор, але не розумів, де брати слова. В якому місці голови вони виникають? Де знайти слово і як зробити так, щоб воно щось означало? Все це було рішуче незрозуміло. Втім, як висловити своє відчай, я теж не знав і тому просто мовчав. І це я ще описую пізній етап, який сам пам'ятаю ", — написав Навальний.

Російський опозиціонер розповів, що лікарі університетської Берлінської клініки "Шаріте" вирішили головну проблему — перетворили його "з" технічно живої людини "в того, хто має всі шанси знову стати Вищої Формою Істоти Сучасного Товариства, — людиною, яка вміє швидко гортати інстаграм і без роздумів розуміє, де ставити лайки ".

Раніше "Коментарі" писали, що Олексія Навального висунули на Нобелівську премію миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини