Головна Новини Світ Росія Навальний розповів, хто дав команду отруїти його "Новачком"
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний розповів, хто дав команду отруїти його "Новачком"

Російський політик має намір повернутися в Росію і запевнив, що навіть після отруєння нікого не боїться

1 жовтня 2020, 09:35 comments1121
Поділіться публікацією:

Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який відновлюється після отруєння хімічною зброєю "Новачок", різко висловився про те, хто може стояти за замахом на його життя. Про це Навальний розповів в інтерв'ю Der Spiegel.

Навальний розповів, хто дав команду отруїти його "Новачком"

Навальний переконаний: за злочином стоїть ніхто інший, як президент РФ Володимир Путін. Мовляв, він особисто міг дати команду отруїти ідеологічного противника, і інших версій у Навального немає. Але, попри таке переконання щодо президента, політик має намір повернутися на батьківщину після лікування в Німеччині та запевнив, що нічого і нікого не боїться.

Раніше ми повідомляли, що в Кремлі відреагували на заяву опозиціонера Олексія Навального про те, що після реабілітації в Німеччині він повернеться додому, в Росію. На питання журналістів про ситуацію з отруєнням політика відповідав прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Раніше Навальний, вийшовши з коми, заявив, що, незважаючи на замах, він повернеться в Росію і продовжить займатися політикою. На це представник Кремля відповів: мовляв, той росіянин, може в'їжджати-виїжджати, коли йому завгодно, і "якщо він поправить своє здоров'я, всі будуть цьому тільки раді". А ось на питання ЗМІ про те, чи можлива зустріч Навального з Путіним після резонансного отруєння, Пєсков відповів, що ні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини