Головна Новини Світ Росія Навального перевозять в Німеччину
commentss НОВИНИ Всі новини

Навального перевозять в Німеччину

Російські лікарі дали добро на відправку Навального в Німеччину, але виключають версію про отруєння

22 серпня 2020, 08:59 comments1272
Поділіться публікацією:

Лікарі омської лікарні швидкої допомоги №1, в реанімаційному відділенні якої перебував російський політик Олексій Навальний, дозволили транспортувати його до Німеччини для подальшого лікування. Про це повідомляє інформаційне видання Еспресо з посиланням на омський портал "Город55".

Навального перевозять в Німеччину

ФОТО: LIGA.net

Рішення прийняли на консиліумі, на якому також була присутня дружина опозиціонера Юлія. Навального повезли в аеропорт таємно, хоча раніше була домовленість, що в реанімобілі разом з ним будуть їхати його брат Олег та юрист ФБК Іван Жданов.

На посадковій смузі, крім російських і німецьких лікарів, також перебували співробітники служби безпеки аеропорту, транспортна поліція і журналісти каналу "Росія-1" з камерою.

Згідно із заявою головного лікаря Анатолія Калініченка, медики "остаточно виключили отруєння". "Наш діагноз з ускладненнями пояснює стан Навального. Ходить інформація про деякий препарат, який виявили. У нас таких паперів немає. У сечі і крові не виявили. Клініка не відповідає отруєнню цією речовиною", — сказав Калініченко.

Як повідомляло видання "Коментарі", Навальний впав у кому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини