Головна Новини Світ Росія Пєсков зазначив, що Росія не може ручатися за дотримання режиму тиші на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков зазначив, що Росія не може ручатися за дотримання режиму тиші на Донбасі

Прес-секретар Володимира Путіна в черговий раз підкреслив, що його шеф до війни на Донбасі відношення не має

27 липня 2020, 14:25 comments2290
Поділіться публікацією:

Офіційна Москва зазначила, що не впливає на дотримання режиму припинення вогню, який набрав чинності сьогодні. 27 липня. Про це розповів прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на російський ТАСС.

Пєсков зазначив, що Росія не може ручатися за дотримання режиму тиші на Донбасі

Так, Пєсков підкреслив, що вступ в силу прийнятих домовленостей — це серйозний крок для зниження напруженості в ході збройного конфлікту. У той же час, сама Росія не виступає стороною збройних дій, а значить, не може давати гарантій від свого імені, що дане перемир'я буде мати безстроковий характер.

"На рівні нормандського формату закріпити таку домовленість — це одна справа, а от які-небудь гарантії з боку Росії, в даному випадку, не думаю, що про це можна говорити, тому що наша країна не є учасником конфлікту на південному сході України", — уклав представник Путіна.

Нагадаємо, вчора портал "Коментарі" повідомляв, що у президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна стався перший телефонний розмова після зустрічі в Парижі. Український гарант звернув увагу на обов'язкове звільнення всіх українців, які перебувають у в'язницях Росії. Також глави держав обговорили Закон про особливий статус Донбасу і прийшли до висновку, що на даний момент дуже важливо дотримуватися всі домовленості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини